Obrovské prekvapenie, „doktori“ boli rovnocenným súperom pre majstra!

10.04.2018 11:41
V pondelkovom priateľskom stretnutí Doktor hokej a Hornej Stredy sa zrodilo obrovské prekvapenie! Hokejisti z Hornej Stredy sú tohtoročný víťazi NOVOMESTSKEJ HOKEJOVEJ LIGY - NMHL.SK a na posledný priateľský zápas v sezóne vyzvali náš čisto amatérsky tím DOKTOR HOKEJ.
Horná Streda začala výborne a hneď nás dostali pod tlak, čo vyústilo aj do ich streleného vedúceho gólu. Avšak na ten sme dokázali hneď odpovedať. Potom bol zápas ako na hojdačke a hralo sa z jednej strany na druhú, no vždy sme dobiehali jednogólový rozdiel. Keď ostávalo 5 minút do konca zápasu, stav stretnutia bol 4:3 v prospech Hornej Stredy, vtedy sme však z posledných síl všetci zapli na plné obrátky a dostali sme Hornú Stredu pod tlak, čo vyústilo aj vďaka veľkej bojovnosti do vytúženého gólu. Stav stretnutia tak po 60 minútach hry skočil nerozhodne 4:4! 
 
Gratulujeme všetkým hráčom z „doktor hokej“!
 
Zostava doktor hokej:
Brankár: Palino
Útok: Marek S, Števo, Jozef, Vinco, Mišo, Martin M, Majo M,
Obrana: Maťo V, Andrej S, Andrej V, Peťo Z
Obrana: Maťo V, Andrej S, Andrej V, Peťo ZV pondelkovom priateľskom stretnutí Doktor hokej a Hornej Stredy sa zrodilo obrovské prekvapenie. Hokejisti z Hornej stredy sú tohtoročný víťazi NOVOMESTSKEJ HOKEJOVEJ LIGY - NMHL.SK a na posledný priateľský zápas v sezóne vyzvali náš čisto amatérsky tím DOKTOR HOKEJ.
Horná Streda začala výborne a hneď dostali nás „doktorov“ pod tlak, čo vyústilo aj do ich streleného vedúceho gólu, avšak na ten sme dokázali hneď odpovedať. Potom bol zápas ako na hojdačke a hralo sa z jednej strany na druhú no vždy sme dobiehali jednogólový rozdiel. Keď ostávalo 5minút do konca zápasu, stav stretnutia bol 4:3 v prospech Hornej Stredy, vtedy sme však z posledných síl všetci zapli na plné obrátky a dostali sme Hornú Stredu pod tlak, čo vyústilo aj vďaka veľkej bojovnosti do vytúženého gólu. Stav stretnutia tak po 60 minútach hry skočil nerozhodne 4:4! 
Gratulujeme všetkým hráčom z „doktor hokej“!
Zostava doktor hokej:
Brankár: Palino
Útok: Marek S, Števo, Jozef, Vinco, Mišo, Martin M, Majo M,
Obrana: Maťo V, Andrej S, Andrej V, Peťo Z