Odvetný zápas Doktor - Veslári

15.03.2017 11:05

Počas sobotňajšieho víkendu dňa 25/2 sme cestovali na malý zimný štadión do Bratislavského Lamaču. V odvetnom exhibičnom zápase sme nastúpili proti výberu vodákov, v ktorom hrali aj Piešťanci, Matej Orviský, Adrián Nesteš, Štefan Klapica, Vincent Petruška a Andrej Vičan. Z Bratislavy v mužstve vodákov nastúpil aj bývalí olympionik a reprezentant vo vodnom slalome Peter Nagy, prezident Slovenského zväzu raftingu Rado Orokocký, veslári Ondrej Hambálek, Ján Žiška, Peter Benedikt a mužstvo doplnil Michal Ufnár z klubu vodných turistov.
Vodáci nič nenechali na náhodu a od prvých minút sa pustili do nás a po prvej tretine bol stav 3:0.  V polovici stretnutia sa nám podarilo vsietiť dva kontaktné góle, no posledná tretina znova patrila vodákom a napokon jednoznačne zvíťazili 10:3.
Aj keď zápas skončil jednoznačne v prospech vodákov, nasledovali exhibičné samostatné nájazdy všetkých hráčov a v nich sme mali viacej šťastia na hokejkách my. Brankára vodákov sa nám podarilo prekonať až dva krát. Na samostatné nájazdy tak zvíťazilo naše mužstvo Doktor hokej.
Zostava Doktor hokej hrala v zložení: Brankár - Pavol Samuel, Hráči – Michal Petruška, Pavol Vavrinec, Roman Havrlent, Branislav Bičan, Peter Zámečník, Andrej Šiška, Aleš Světek, Jozef Chudý, Branislav Kuzma.

FOTOGALÉRIA